miércoles, 5 de enero de 2011

Treball col•laboratiu: documents de GoogleDocs. El conte.

Com funciona google docs i quins són els seus avantatges?
És una pàgina web on podem crear documents de text i fulles de cálcul. Mitjançant el google docs, podem guardar els nostre fitxer mentres els creem i podem convertir-los en diferents formats (com per exemple en format pdf) i també els podem pujar a qualsevol programa informátic. 

primer de tot cal registrar-se creant un compte al google. Un cop fet això creem un document i el compartim amb les persones que vulguem, només afegint les seves adreces de gmail i elles rebran un missatge amb un enllaç directe al document. Això permet que quan algú modifica el document tu veus els canvis immediatament. A més com que només hi ha una versió no es produiran confusions, perquè és un lloc per organitzar i editar i hi pots accedir des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa. aquest no només serveix per documents de text, sinó que també pot fer fulls de càlcul i presentacions. També és molt útil per realitzar enquestes per un treball, l'organitzes i l'envies a aquelles persones que vols que contestin, llavors elles la contesten i l'envien i finalment reps els resultat al teu compte (si n'ets el creador).

El nostre professor ens va demanar que realitzessim un treball a través d'aquest programa.
L’objectiu d’aquest treball és crear i compartir un document de text que posteriorment es compartiran amb els altres membres del grup.
Primer de tot, crearem una presentació, la compartirem i la publicarem. Un cop acabada, crearem un full de càlcul i un formulari on plantejarem tres qüestions referides a la presentació. Seguidament, desarem i publicarem el formulari i l’enviarem a tots els components del grup. Finalment, aquests contestaran i observarem com les respostes van quedant recollides en el full. Per acabar publicarem el full de càlcul.

Amb el nostre grup, vam decidir inventar-nos un conte.

El conte

Presentació del conte.


Preguntes relacionades amb el conte.

Formulari Del Conte Infantil (1)



Formulari del conte.

Per a qualsevol dubte, podem consultar aquesta pàgina web:
http://www.google.com/google-d-s/intl/es/tour1.html

A més a més us deixo un tutorial on explica el funcionament del programa:

No hay comentarios:

Publicar un comentario