viernes, 7 de enero de 2011

Treball d'audició




Aquesta audició ha estat creada per mi a partir de dos audicions que ens va proporcionar el professor: 

- Balrog Boogie
- Titulars de les 8 del mati
L'audició ha estat modificada amb el programa Audacity, un programa d'edició d'àudio gratuit que ens permet modificar, crear o enregistrar qualsevol música. Aquesta aplicació ens permet també treballar amb diverses pistes i permet afegir altres funcionalitats, com per exemple, reduir el soroll d'un enregistrament o afegir/ eliminar la nostre veu, copiar i enganxar fragments d'altres cançons o fins i tot amplificar o reduir el volum d'una pista.Podrem desar el projecte amb totes les pistes emprades per seguir treballant en una altra sessió així com també exportar totes o algunes pistes a diversos formats: WAV,MP3OGG...


Si volem exportar al format MP3 haurem de descarregar el codificador LAME i desar-lo al nostre ordinador (normalment a la carpeta de l'Audacity). Caldrà també especificar (Edició-Preferències-Fitxers de so) la ubicació del fitxer d'exportació a MP3 (lame_enc.dll).


Per entendre més facilment la funcionalitat de l'audacity, he decidit penjar un tutorial que ens clarifica tota la informació mencionada anteriorment.



Referències:
http://audacity.sourceforge.net/?lang=es
http://www.youtube.com/watch?v=2wB_idjiW6Y
http://www.goear.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario