sábado, 8 de enero de 2011

Què és L'HTML

L'HTML (Hyper Text Markup Language) és el llenguatge amb el qual s'escriuen i es defineixen les pàgines web. És un llenguatge de hipertextos, és a dir, un llenguatge que permet escriure textos de forma estructurada, i que està compost per etiquetes, que marquen l'inici i la fi de cada element del document.
Aquest llenguatge s'escriu en un document de text, per això necessitem un editor de textos per a escriure una pàgina web.
Bàsicament es tracta d'un conjunt d'etiquetes que serveixen per a definir el text i altres elements que compondran una pàgina web.
Un document hipertextos no només es compon de text, pot contenir imatges, so, vídeos, etc., pel que el resultat pot considerar-se com un document multimèdia.
Els documents HTML han de tenir l'extensió html o htm, perquè puguin ser visualitzats en els navegadors (programes que permeten visualitzar les pàgines web). Els navegadors s'encarreguen d'interpretar el codi HTML dels documents, i de mostrar als usuaris les pàgines web resultants del codi interpretat.


Referències:
http://www.desarrolloweb.com/articulos/que-es-html.html
http://www.aulaclic.es/html/t_1_1.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario